Tesztalanyunk jelenti. 2.

2013. július 23., keddMivel eltelt egy hónap, gondoltam előrukkolok a folytatással.

Egy hónapja, hogy belevágtam egy életmód váltó programba, aminek fő eleme a speciális alakformáló masinák használata. Igen, azóta is lelkesen „rázatom” magam a gépeken. Még nem vagyok nádszál - de nem is ez a célom - azonban látható az eredménye és ezt nem én állítom, hanem a környezetem! Egyre többen veszik észre a változást. Én egyszerűen csak úgy fogalmazok, hogy szépen esek össze J A fő rondaságom a hasam látványosan apad, már 6-7 cm-rel lettem vékonyabb ezen a kerületen! Például az övemet már 2 lyukkal beljebb kell meghúznom!
Ami a programot illeti, ott is már magasabb fokozatba kapcsoltunk. A 2*10 perces etapokban már beleszőttük a spéci programokat is, amik már nem is olyan enyhén rázzák az embert. Sokszor az az érzésem, hogy fel fogok szállni, mint egy JumboJet, amikor egyre magasabb frekvenciával ráz a gép. Ilyenkor a pulzusom felszökik 130-140 körüli értékre, ami különösen hatékonnyá teszi az egészet. Bár időnként azt érzem, hogy a rezgés hatására még a szemeim is önálló életre kelnek, minden porcikám külön mozog, szinte érzem a belső szerveimet is külön-külön.
Azon túl, hogy fogyasztja az embert még fel is pezsdít, sokszor úgy értem oda – hullafáradtan – hogy ha egy ágy lett volna ott inkább ráfekszem, aztán ahogy megtörténik a 20 perces mozgatás, teljesen felfrissülök! Szinte újjá éledek utána.
Jó tudom, ez önmagában nem hozná meg a várva-várt sikert, ezt ötvözni kell az étrend újragondolásával is. Amit kizártam az étrendemből az a kenyérfélék, péksütemények, tésztafélék és a sütik. Tehát nincs liszt és nincs cukor! Sok gyümölcs – hisz szezonja van – és rengeteg víz!
Egy hónap után azt mondom, hogy érdemes kipróbálni, tényleg jó és hatásos! Én minden munkanapon megyek, kitartóan és lelkesen, hisz tudom, hogy csak így lesz eredménye! Hamarosan képeket is teszek fel!!! Kellemes nyarat mindenkinek!

J

1 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Közreműködők