Tesztalanyunk jelenti 1.

2013. június 18., kedd



Hol is kezdjem, magamról szeretnék írni, az egyik meghatározó külső tulajdonságom, hogy túlsúlyos vagyok, nem is kicsit. Ez meg is határozza a mostani életem. Bevallom én jól érzem magam a bőrömben, túlzottan nem is panaszkodom. Persze akadnak problémák ezzel kapcsolatban, nem tudok futni kilométereket és óhatatlanul fáradékonyabb vagyok. Régóta kacérkodok a gondolattal, hogy kipróbálok valami olyan módszert, ami nem jár azonnal komoly fizikai megterheléssel, de mégis elindít egy folyamatot, aminek a végén én is kisebb darab leszek.
Pár mondat a kezdetekről: 26 éves koromig, én egy kimondottan nyeszlett gyerek voltam, szinte már zörögtek a csontjaim (75 kg/193 cm), akkor azonban elkaptam egy olyan fertőző betegséget, ami májkárosodással is járt, így a gyógyulás után 3 hónap alatt 35 kg-ot híztam (!!!) mindezt úgy, hogy kevesebbet ettem, mint előtte. Ezt azért nehéz volt akkor és ott feldolgozni, de aztán kibékültem ezzel. Ennek 18 éve. Kísérleteztem én többféle módszerrel, ami látványos és kevésbé látványos eredményeket hozott. De a vége mindig az volt, hogy a kilók szépen visszakúsztak.
Aztán most éppen azon gondolkodtam, hogy valamit jó lenne kipróbálni, ami nem jár totális fejreállással, hatalmas fizikai terheléssel, de mégis kecsegtet eredménnyel. Na, egy ilyen lehetőség hullott az ölembe, egy barátnőmnek Alakformáló Szalonja van – ki kell próbáljam, hasított belém a gondolat. Bele is vágtam. Túl vagyok két „kezelésen”, rezgek, billegek, izget-mozgat – érdekes. Különféle gépek, más-más mozgatás, de az már az elején érezhető volt, hogy a lábaim könnyebbek lettek tőle. Most rá vagyok erre állva, naponta fogok járni, figyelem magam, az étkezésemet is racionalizáltam, úgyhogy elindult a történet, el vagyok szánva, lelkes vagyok, ha nem baj itt majd beszámolok az élményeimről.
J

2 megjegyzés:

JuditAu írta...

Hajra! En varom a folytatast!

Unknown írta...

halkan megsúgom, hogy tesztalanyunk látványos fogyásnak indult. de pszt! :)

Megjegyzés küldése

Közreműködők