Allergia

2013. május 18., szombatAki allergiás, vagy van a családjában allergiás, pontosan tudja mennyire kellemetlen dolog az állandó orrfolyás-orrdugulás, szemviszketés, tüsszögés.
Nagyfiam 5éves kora óta szenved a pollenek miatt. Számtalan gyógyszert kipróbáltunk, sajnos volt, amitől figyelni nem tudott, ami egy iskolás gyereknél nem éppen előny, és volt, amitől sokat hízott.
Minden évben kész őrület, mert ami tavaly hatott, az idén egyáltalán nem biztos, hogy beválik. A héten volt az abszolút mélypont, semmi nem használt! Holott mindeféle óvintézkedést megtettünk:
-a ruháit nem szárítom a szabadban
-ablakot nem nyitunk csak éjjel
-amint hazajön lezuhanyzik, megmossa a haját, ruhát cserél
-naponta felmosok a lakásban
Szedi rendesen a gyógyszerét (már a szezon előtt elkezdte), kalciumot, orrát kimossa, használja az orrsprayt. És mégis fullad, tüsszög.
Gondolkodtam, hogy tavaly mit csináltunk máshogy, mert akkor szinte alig vettük észre, hogy allergia szezon van.
És akkor beugrott, a biloba! Ugyanis érettségizett, és ugye a biloba segíti az agyműködést, ezért vettem neki, de arra nem is gondoltam, hogy bizony az allergiára is remek.
Bár váltottunk gyógyszert, ami úgy tűnik, jó lesz, de azért biztos, ami biztos, veszek neki bilobát is. Vizsgaidőszak van, kettőt egy csapásra 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Közreműködők